Átadtuk a pontgyűjtő akció nyereményeit: a fődíj egy százezer forint értékű vásárlási utalvány volt

Szerző: szervezok @ Mon, Feb 28 2011 16:52:00

Május 31-ig érdemes tovább gyűjteni a pontokat!

nyertesA Magyar Kerékpárosklub december közepe óta tartó kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a helyi vásárlások gazdasági és társadalmi előnyeire, rávilágítva a látszólag gazdaságosnak tűnő autós nagybevásárlások okozta negatív hatásokra.

A pontgyűjtő akció első fele februárban lezárult, azonban a kerületiek egészen május 31-ig gyűjthetik pontjaikat az értékes ajándékokért. Az ajándékátadó ünnepség február 25-én pénteken volt a Bikeshop kerékpáros szaküzletben. koszontes

A fődíjat, egy 100 ezer forintos vásárlási utalványt Dömötör Máté zuglói lakos nyerte. A szerencsés az utalványokat a kampányban résztvevő boltokban válthatja be. További nyertesek Helyben vedd meg! bevásárlótáskát nyertek, őket e-mailben vagy levélben értesítettük.

Az ajándékokat Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester adta át, aki az átadáson gratulált a nyerteseknek és kiemelte, hogy milyen fontosnak tartja a Magyar Kerékpárosklub kezdeményezését. László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a kampány, melynek fővédnökségét dr. Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere vállalta fel, május 31-ig tart Zuglóban, így továbbra is érdemes gyűjteni a pontokat - a folyamatosan gyarapodó számú üzletben - az értékes ajándékokért.

4 Hozzászólás