A hét boltja: Irodaszer Oázis Papír-írószer, nyomtatvány és számítástechnikai kelléküzlet

Szerző: szervezok @ Thu, Mar 31 2011 20:26:00

„Nem a pénzről szól az egész, hanem a vevők szeretetéről.”

Zuglóban a Kövér Lajos utca és a Szugló utca kereszteződésénél található egy kis papírbolt. Az ízlésesen berendezett üzletet Tausz Andrea üzletvezető teszi a megszokottnál sokkal barátságosabbá. A társas vállalkozás által működtetett bolt 12 éve látja el a környező cégeket és az utcáról bejövő törzsvásárlókat papír-írószerrel, irodai kellékekkel, ajándéktárgyakkal és persze a gyerekeket matricával. A közületek által rendelt árut Csáki Gyula, a vállalkozás másik tagja szállítja házhoz a cégeknek.
papirbolt
A tulajdonosok ragaszkodtak Zuglóhoz, ami Andi szíve csücske, hiszen itt született. A másik szerelme pedig maga a bolt, hiszen már gyerekkorában is sokat játszott boltosost, oda volt a színes ceruzák és papírok világáért. „Az üzlet reggel 7-kor nyit, hogy ha valamelyik gyerek este veszi észre, hogy betelt a füzete, akkor még suli előtt be tudjon ugrani egy újért”- mutatja vevőközpontúságát a fiatal boltvezető. A vevők iránti tisztelet az üzleti ars poétika legfontosabb eleme.

A gyerekek a színes matricákért és az ajándékba kapott lufikért vannak oda, de lehet kapni bringára szerelhető táskát is az üzletben. „Van egy vevőm, aki minden karácsony előtt meglátogat, mert tudja, hogy itt mindig talál valami különleges ajándékot”- mondja Andi a vevőkről, akik többségé törzsvásárló: „aki egyszer bejön, azt utána visszahúzza ide a szíve” folytatja a lelkes és életvidám tulajdonos.

Ez érthető, hiszen a szenvedély érződik Andrea szavaiból. „Imádom, ha valaki alkuszik”- mondja, ebből is látszik, hogy nem a profit rövidtávú maximalizálása a célja, örömét abban leli, ha kis ékszerdobozában olyan dolgokat találhat ki, amit a vevők megszeretnek. Hiszi, hogy minden tárgy egyszer megtalálja tulajdonosát.

A Helyben vedd meg! kampányhoz Andrea azért csatlakozott, mert szereti a lelkes embereket és szereti, ha az emberek valamiben hisznek. Sokan gyűjtenek itt pontokat, sokan már előre kérik tőle. A tulaj maga is szeret felpattanni a kerékpárra, ami nála az egészséges életöröm kifejezésének szerves része.

Irodaszer Oázis
http://www.papiroazis.hu
1149 Budapest, Kövér Lajos u. 42.
Nyitva:
H-CS: 7:00-16:30 óra
P:7:00-16.00

Beküldve itt: Hét boltja

82 Hozzászólás