A hét boltja: Angada Bt. Lakástextil (ruhajavítás, függöny, lakástextil)

Szerző: szervezok @ Tue, Jan 25 2011 12:23:00

„Akik megtaláltak, törzsvásárlóim lettek.”

Zugló egyik fő ütőerén, a Nagy Lajos Király útján, a 174-es szám alatt található a kis családi vállalkozásként működő lakástextil és ruhajavító üzlet. Az otthonos és barátságos helyiség falán színes függönyminták, illetve korábbi munkákat bemutató fotók láthatók. „A függöny az én igazi szerelmem”- mondja Maros Annamária, a fiatal tulajdonos, aki 3 éves óvodás gyermekével és férjével költözött Zuglóba. Üzletét 2010 júniusában nyitotta meg, mert úgy gondolta, hogy a környéken is jól jönne egy ilyen szolgáltatás.

lakastextil„Szeretem Zuglót, mert gyermekbarát, sok a park, és a nagypapám is zuglói volt” – érzékelteti Zugló iránti elkötelezettségét Annamária, aki a ruhaipari technikumban végzett varrónőként.
Az üzletet a zuglóiak nagyon könnyen felfedezik, de a vásárlók a város minden pontjáról is érkeznek. Legtöbben az utcáról meglátják a boltot, bejönnek, és legközelebb már ajánlják is egymásnak. Ez azért van, mert - Annamária elmondása szerint - odafigyel a vevőire, pénztárcájuk méretéhez igazodva több alternatívát is kínál számukra, így akik rátalálnak, könnyen a törzsvásárlóivá is válnak.

A sokféle szolgáltatás közül a ruhajavítás a legnépszerűbb. De mióta berendezte kis kirakatát, egyre többen érdeklődnek a függönyök és más lakástextilek iránt is. A függönykészítést azért szereti, mert ott lehet újat alkotni, így néhány méter anyagból egy új alkotás születik. Függönykészítés előtt ingyenes felmérést tart, hogy a lakásba legjobban illő függöny kerüljön.
„Nem készül két egyforma függöny” - mondja Annamária, aki a konfekcióval és a konkurenciával a kedvesség, minőség, pontosság és sok akció segítségével veszi fel a harcot. Úgy látszik eredményesen, mert üzletében a rövid interjú alatt is több vevő megfordult, legutóbb egy hölgy érkezett, akinek a télikabátjában romlott el a cipzár.

Annamária a munkából többnyire hazasétál, de gondolkodott azon is, hogy újra kerékpárra üljön, amit régen gyakrabban megtett. Lelkesen támogatja a Helyben vedd meg! kampány céljait, elmondása szerint már többen érdeklődtek nála a pontgyűjtő játékról is.

Angada Bt Lakástextil
Ruhajavítás, függöny, lakástextil
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 174.
Nyitva tartás: H-P: 11:00-15:00

Beküldve itt: Hét boltja

38 Hozzászólás