Befejeződött a Helyben vedd meg! pontgyűjtő játék Zuglóban

Szerző: szervezok @ Fri, Aug 12 2011 12:07:00

Ősszel Budapest más kerületeiben, helyi roadshow-kal folytatódik a társadalmi célú kampány

A Magyar Kerékpárosklub 2010 decemberében indított kampánya pontgyűjtő nyereményjátékkal igyekezett ösztönözni a helyi, gyalogos és kerékpáros vásárlást. A kampány a látszólag gazdaságos autós nagybevásárlásokkal szemben a helyi vásárlások gazdasági és társadalmi előnyeire kívánt rávilágítani.

gratulacioA december óta tartó játékhoz közel száz helyi bolt csatlakozott, a pontgyűjtésbe több száz helyi lakos kapcsolódott be, akik közül 2 szerencsés 100-100 ezer forint értékű, a játékban résztvevő boltokban elkölthető ajándékutalványt nyert. A Magyar Kerékpárosklub zuglói kampányának fővédnökségét dr. Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere vállalta fel. A kampány szeptembertől roadshow-k formájában Budapest más kerületeiben folytatódik.

Az ajándékokat a zuglói kampányzárón adta át Rozgonyi veronika_es_nimrod Zoltán alpolgármester 2011. augusztus 11-én, a Fülöp Kerékpár Centrumban. A záró eseményen az alpolgármester gratulált a nyerteseknek és kiemelte, hogy milyen fontosnak tartja a Magyar Kerékpárosklub kezdeményezését. 

hazafeléZuglóban közel 100 bolt csatlakozott a kampányhoz, ami azt jelenti, hogy ennyi boltban adtak minden gyalogos vagy kerékpáros vásárlónak matricát vásárlása után. 18 matrica összegyűjtésével lehetett versenybe szállni az értékes ajándékokért, 100 ezer forintos vásárlási utalványért és egyedi Helyben vedd meg! bevásárlótáskákért.

László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke a kísérleti kampányt sikeresnek nevezte és elmondta, hogy Zugló ideális helyszínnek bizonyult a kampány tesztelésére, a tanulságok levonása után így Budapest más kerületeiben is elindulhat a lakosok körében nagy népszerűségnek örvendő kezdeményezés. 

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük, hogy ilyen sokan támogatták a helyi, gyalogos és kerékpáros vásárlást!

57 Hozzászólás