Első nap

Szerző: szervezok @ Fri, Jan 21 2011 12:10:00

A Bosnyák piacon vásárolt almát, és sok hasznos információt kaptak a zuglói járókelők a tegnap a Helyben vedd meg! sátorban.


zugloA kampány színterének középpontját képező Bosnyák téren számos zuglói kisbolttal és szolgáltatóval körülvéve ismerhették meg kampány célkitűzéseit az érdeklődők, és a helyszínen regisztrálhattak is a kampány honlapjára.
A honlapon regisztráció fejében nemcsak ajándék pontot kaptak a pontgyűjtő füzetükbe, de a honlap nyújtotta lehetőségekkel is gazdagodtak. A  regisztráltaknak például térkép és egyéb funkciók segítenek megtalálni, hol tudják egyszerűen és gyorsan elintézni a bevásárlásaikat a lakóhelyük vagy munkahelyük közelében gyalogosan vagy kerékpárral, akár élelmiszerre, akár lámpaizzóra, képkeretre vagy falfestékre van szükségük.További képek a Facebook-on.

Pénteken 15-19 óráig meleg teával és almával várunk mindenkit, szombaton 9-13 óráig pedig a Magyar Kerékpárosklub elnöke által sütött pereceket is megkóstolhatjátok! Szombaton 10-től pedig a zuglói polgármestertől, Dr. Papcsák Ferenctől, és az alpolgármestertől, Rozgonyi Zoltántól veheted át a pontgyűjtő füzetedet!

Várunk mindenkit! Gyertek!

20 Hozzászólás