Harmadik nap

Szerző: szervezok @ Mon, Jan 24 2011 08:40:00

Dr. Papcsák Ferenc zuglói polgármester és Rozgonyi Zoltán alpolgármester is kilátogatott a Helyben vedd meg! kampány zuglói rendezvényére

perec
Forró teával és a Bosnyák téri piacon vásárolt almával láttuk vendégül a kampány iránt érdeklődő, a tér környékén megforduló zuglói lakosokat. Szombaton emellett egy igazi különlegességet is kínáltunk, a Magyar Kerékpárosklub elnökének saját sütésű házi perecét.  A kóstolót a zuglói polgármester és alpolgármester sem hagyta ki, sőt, a Zugló TV, a Zuglói Lapok és a média további képviselői is elégedettek voltak a házi süteménnyel. riport


A szombati napon az is kiderült, hogy nem  csak a zuglói polgároknak tetszik a Helyben vedd meg! kampány, hanem a polgármesteri hivatal is lát benne fantáziát. Emellett a Magyar Kerékpárosklub kampánya a Hivatal gyalogos- és kerékpárosbarát terveihez is jól illeszkedik. A Polgármesteri Hivatal támogatásáról biztosított minket, melynek részleteiről a héten le is ülünk velük beszélgetni.

sokasagA Helyben vedd meg! napokon megettünk sok ropogós almát és ízletes perecet, megittuk a finom meleg teát, de ami ennél is jobb volt, hogy találkoztunk veletek, meghallgathattuk a véleményeteket és sok ötlettel, lelkesítő szóval gazdagodtunk.
A legeslegjobban annak örülnénk, ha a három nap eredményeképpen sokan csatlakoznának a Helyben vedd meg! kampányhoz: bekapcsolódnának a pontgyűjtő játékba és gyakran látogatnák a kampány honlapját, ahol boltként és vevőként is lehet regisztrálni, emellett bárki hozzászólhat az érdekesebbnél érdekesebb cikkekhez és egyéb tartalmakhoz.

37 Hozzászólás