Hét boltja

Új rovatunkban minden héten bemutatunk egy-egy zuglói boltot vagy szolgáltatót, akik részt vesznek a kampányban, vagyis pontot ér számotokra, ha gyalogosan vagy kerékpárral üzletükben vásároltok. Ők Zugló színfoltjai: családi vállalkozások, izgalmas kezdeményezések, hagyományos és különleges termékekkel és szolgáltatásokkal. Ezekből a cikkekből is látszik, hogy érdekesebbnél érdekesebb boltok sorát találhatod Zugló utcáin. Itt az idő, kezdd el felfedezni őket! Mindannyian arra várnak, hogy betérj hozzájuk és megmutassák neked szolgáltatásaik legjavát! Ne feledd: a felfedezés élménye nagyobb, ha gyalogosan vagy biciklivel mész, mint egy autóból előttük elsuhanva.

A hét boltja: Fülöp Kerékpár Centrum

Szerző: szervezok @ Tue, Apr 26 2011 11:52:00
„Minden, ami gurul, az a mi üzletünkben megjavítható” - Szeretnél végre olyan kerékpárboltot, ahová vissza is jársz? Térj be ide!
Beküldve itt: Hét boltja | Olvasd tovább

A hét boltja: Irodaszer Oázis Papír-írószer, nyomtatvány és számítástechnikai kelléküzlet

Szerző: szervezok @ Thu, Mar 31 2011 20:26:00
„Nem a pénzről szól az egész, hanem a vevők szeretetéről.” Ha valódi kis csodavilágba szeretnél csöppenni, csak nézz be ide!
Beküldve itt: Hét boltja | Olvasd tovább

A hét boltja: Mária Hajkorona Stúdió

Szerző: szervezok @ Thu, Mar 17 2011 20:05:00
„Ajtóm mindig, mindenki előtt nyitva áll!” Fodrászat, ahová még a gyerekek és férjek is szívesen járnak, és ahol a haj ápolása nem samponnal és balzsammal kezdődik.
Beküldve itt: Hét boltja | Olvasd tovább

A hét boltja: Zuglói Kerekerdő Fejlesztő Játszókuckó és Fajátékbolt

Szerző: szervezok @ Fri, Feb 25 2011 10:12:00
„A Zuglói Kerekerdő olyan hely, ahová mi is elvinnénk saját gyerekeinket.” Óriási kezdeményezés: miközben a gyerekek izgalmas foglalkozásokon vesznek részt, az anyukák is tornázhatnak, jógázhatnak vagy nyelvet tanulhatnak!
Beküldve itt: Hét boltja | Olvasd tovább

A hét boltja: Hetti-Ker Hentesbolt

Szerző: szervezok @ Wed, Feb 16 2011 13:57:00
„A főtt debreceniért még Budáról is idejárnak!” A Hetti-Ker íncsiklandó és minőségi falatjai egész biztosan rabul ejtenek, és ott helyben gasztronómiai tanácsokkal is gyarapodhatunk.
Beküldve itt: Hét boltja | Olvasd tovább
1 | 2