A hét boltja: Angada Bt. Lakástextil (ruhajavítás, függöny, lakástextil)

Szerző: szervezok @ Tue, Jan 25 2011 12:23:00
„Akik megtaláltak, törzsvásárlóim lettek.”
Beküldve itt: Hét boltja | Olvasd tovább

Harmadik nap

Szerző: szervezok @ Mon, Jan 24 2011 09:40:00
Dr. Papcsák Ferenc zuglói polgármester és Rozgonyi Zoltán alpolgármester is kilátogatott a Helyben vedd meg! kampány zuglói rendezvényére

Második nap

Szerző: szervezok @ Sat, Jan 22 2011 15:36:00
Pénteken is sokan ismerkedtek meg a zuglói Helyben vedd meg! napokon a kampány céljaival. Egy pohár forró tea, és a már klasszikussá váló Bosnyák piacon vásárolt alma mellett beszélgettek el a járókelők a Helyben vedd meg! szervezőivel a kezdeményezés céljairól, a kampány-játékról, és osztották meg tapasztalataikat a szervezőkkel.

Első nap

Szerző: szervezok @ Fri, Jan 21 2011 13:10:00
A Bosnyák piacon vásárolt almát, és sok hasznos információt kaptak a zuglói járókelők a tegnap a Helyben vedd meg! sátorban.

3 napos tea- és perecosztó akció indul a helyi, gyalogos és kerékpáros vásárlás népszerűsítésére Zuglóban

Szerző: szervezok @ Thu, Jan 20 2011 13:00:00
Gondolkozott már azon, hogy milyen egyszerűen elintézheti a bevásárlást, ha gyalog vagy kerékpárral a lakhelyéhez közeli kereskedőknél vásárol? A Magyar Kerékpárosklub december közepén indult kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a helyi vásárlások gazdasági és társadalmi előnyeire, rávilágítva a látszólag gazdaságosnak tűnő autós nagybevásárlások okozta negatív hatásokra. A társadalmi célú kampány keretében január 20-22. között teát, almát és egy pontgyűjtő füzetet kapnak a Bosnyák téren közlekedők, annak érdekében, hogy minél többen bekapcsolódjanak a február közepéig tartó pontgyűjtő játékba. Akik szombat délelőtt 10 órakor látogatnak a Bosnyák téri templom elé, azok a kampány céljait támogató zuglói polgármestertől kaphatják meg pontgyűjtő füzetüket.
1 | 2 | 3 | 4 | 5