Regisztráció

Az alábbi űrlapon regisztrálhatsz közösségünkbe. Sikeres regisztrációdat követően rögzíthetsz új boltot és szolgáltatót is!

A belépési név választásánál vegye figyelembe, hogy ez a név jelenik meg a profil webcímében is.

Ez a név jelenik meg a hozzászólásoknál és a profiloldalon is.


Vevő regisztráció feltételeiAz alábbiakban ismerheti meg az adatok kezelésére és nyilvántartására vonatkozó szabályzatunkat.

A weboldal üzemeltetője a Magyar Kerékpárosklub, továbbiakban: Üzemeltető.

1. A helybenveddmeg.hu (HV+) bizonyos szolgáltatásainak igénybevételéhez regisztráció szükséges. A regisztráció során adjon meg pontos információkat, a regisztrációs űrlap és a Saját adatok aloldalak szerint. Regisztrációjának titkos kezelése az Ön felelősséged. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználónevével és/vagy jelszavával való bárminemű visszaélések miatt. Bármilyen biztonsági rés illetve illetéktelen használat fennállása esetén köteles azonnal figyelmeztetni az Üzemeltetőt a „Kapcsolat” menüpont alatt található e-mail címen. Felhasználóneve és jelszava illetéktelen használata esetén Ön felelősségre vonható felelőtlen adatkezelés miatt, amennyiben az Üzemeltetőnek abból kára származott.

2. Amennyiben Ön - vagy az elhelyezett fényképek készítője - olyan információt közöl magáról vagy a fényképekről – a HV+ weboldalán, amelyekkel az Ön személye beazonosítható, úgy elfogadja, hogy az Üzemeltető ezeket az információkat a hatályos hazai jogszabályoknak megfelelően tárolja és felhasználja (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény [továbbiakban: Atv.] 3. § (1) bekezdése értelmében).

3. Harmadik fél által feltöltött – bárki számára hozzáférhető – személyes információkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. A feltöltött adatokat az Üzemeltető személyes információk tartalmazása szempontjából nem ellenőrzi.

4. A HM+ weboldalán nem gyűjthet bárkire vonatkozó olyan adatokat, melyek személyi azonosító szereppel bírnak.

5. Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető az Ön adatait nyilvántartsa, és az Üzemeltető internetes oldalaival kapcsolatban saját ajánlatokkal és újdonságokkal megkereshessen Önt. Az adatbázisban tárolt személyes adatokat harmadik félnek az Üzemeltető semmilyen körülmények között nem adja át. Bármikor lehetősége van adatai törlésére, melyet bármely előforduló egyedi azonosítóra hivatkozva írásban (akár a „Kapcsolat” menüpont alatt található e-mail cím segítségével is) megtehet.

6. Az Üzemeltető a rendszerben levő adatlapokat bármikor törölheti. Ez azt eredményezheti, hogy a feltöltött szövegek és képek eltűnhetnek. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az elveszett szöveges és képi tartalmakért, így kérjük, fontos tartalmait saját számítógépén is mentse el.