A hét boltja: Fülöp Kerékpár Centrum

Szerző: szervezok @ Tue, Apr 26 2011 10:52:00

„Minden, ami gurul, az a mi üzletünkben megjavítható”

Az Erzsébet királyné útja 14. szám alatti kerékpárüzlet elődjét két barát, egy edző és egy szerelő közösen alapította 1981-ben - akkor még csak 27 m2-en szerelték a kerékpárokat. 1986-ban Fülöp Kerékpár Centrum néven 80m2-en kezdték el kerékpárok értékesítését is. A bolt mára több mint 200m2-en várja a vásárlókat.

fulop kerekparA bolt kerékpáros körökben méltán népszerű, hiszen Fülöp József tulajdonos szakértelme garanciát jelent arra, hogy a bicikliket szakszerűen megjavítják, új vásárlása esetén pedig valódi szakmai tanácsot adnak a számunkra leginkább megfelelő kerékpár kiválasztásához. A boltban évente több mint ezer kerékpárt adnak el, a bringákat pedig a garanciális időszakban visszarendelik ingyenes átvizsgálásra. A szakmaiság az egyik legfontosabb érv amellett, hogy kerékpárunkat szaküzletekben, és ne nagy bevásárlóközpontokban vásároljuk meg.  A vevők nagyobb választékkal, jobb minőségű termékekkel találkozhatnak, és ami szintén fontos, hogy egy szaküzletbe tanácsért is bármikor be lehet menni.

Fülöp József maga is Zuglóban született, korábban a BVSC versenyzője volt, ma arra törekszik, hogy szakmai tudása legjavát átadja kollégáinak, akik a szakmaiság mellett törekednek arra is, hogy jó személyes viszonyt alakítsanak ki vevőikkel, ezzel is megőrizve és erősítve a kerékpárbolt évtizedes hírnevét. A boltnak sok törzsvásárlója van. „Előfordul, hogy bejönnek olyanok, akik sok éve voltak vevőim, őket ma a hangjuk alapján ismerem meg, 10-15 éve maguknak vettek kerékpárt, ma családdal jönnek, a gyereknek, vagy unokáknak vesznek biciklit.”- meséli a Kerékpár Centrum tulajdonosa. A visszajáró vásárlók hűségét törzsvásárlói kedvezményekkel honorálják.

Sok új vevő is érkezik az ország minden pontjáról, az üzlet híre ugyanis szájról szájra jár, a kerékpárral közlekedők ajánlják egymásnak, ha jó minőségű, jó árú terméket találnak. A városi kerékpározás az utóbbi 4 évben nagyon elterjedt, de az üzlet tulajdonosa törekszik rá, hogy minden évben valami újdonságot is bevezessenek, az idei évben ez az elektromos rásegítésű kerékpár, mely hozzájárulhat ahhoz, hogy új vásárlói rétegek is kipróbálják a kerékpározást.

A Fülöp Kerékpár Centrum azért csatlakozott a Helyben vedd meg! kampányhoz, mert „közös célunk, hogy minél többen használjanak kerékpárt közlekedésre és szabadidős programokhoz” - mondja Fülöp úr, aki  fontos tanáccsal is ellátja a kerékpárral közlekedőket. Bárhová is megyünk kerékpárral, azt lakatoljuk le, erős minőségi lakattal vagy lánccal, emellett a tavaszi szezonnak mindenki szakszerűen felkészített kerékpárral induljon neki, hogy a kerékpározás élménye zavartalan lehessen. 

Fülöp Kerékpár Centrum
http://www.fulopkerekpar.hu/
1145 Budapest, Erzsébet Királyné útja 14/a
Nyitvatartás:
H-P: 09-18 óráig
Szo: 09-13 óráig

Beküldve itt: Hét boltja

405 Hozzászólás